Bureau Plaschek werkt graag voor organisaties in ontwikkeling. Organisaties met grote ambities, die niet weglopen voor hun verantwoordelijkheid en willen groeien met respect voor hun mensen en hun omgeving. Bureau Plaschek werkt ook voor bedrijven die in deze moeilijke tijden soms lastige beslissingen moeten nemen, maar dat wel op de juiste manier willen communiceren.

Advisering: plannen maken enů uitvoeren


Ambitieus willen groeien of gedwongen moeten krimpen, beide trajecten vragen om een PR-strategie die verder reikt dan een persbericht. Samen met u werken we een strategie uit die aandacht heeft voor al uw doelgroepen, waarin uw verhaal helder verwoord wordt en die praktisch uitvoerbaar is, door ons of door uw eigen organisatie. Ons plan past altijd op een paar A4-tjes want wij houden niet van eindeloze verhandelingen.

Woordvoering


Moeilijke berichten overbrengen, journalisten te woord staan, lastige vragen beantwoorden, het voorbereiden en begeleiden van interviews. Met bijna twintig jaar ervaring als woordvoerder in Nederland en daarbuiten, durven wij iedere uitdaging aan. Wij helpen u met een goede mediastrategie en kunnen, als het nodig is, de woordvoering van u overnemen.

Trainingen


Hoe vertel ik het mijn klanten? Hoe sta ik de pers goed te woord? Hoe breng ik een lastige boodschap over? Oefening baart kunst. Dat blijkt keer op keer na afloop van de communicatietrainingen die wij aanbieden. De training wordt altijd op maat gemaakt afhankelijk van uw vraag en behoefte. Ons assortiment: presentatietraining, interpersoonlijke communicatie (communicatiestijlen), mediatraining en training slechtnieuws gesprekken.

Interim management


Mieke Plaschek is een slagvaardige communicatiemanager die zich snel kan inwerken, een afdeling op de rails kan zetten en veranderingen kan doorvoeren. Op korte termijn inzetbaar voor maximaal drie dagen per week.